55-vjeçari nga një fshati i Tetovës sulmohet fizikisht nga vëllai i tij në oborrin e shtëpisë


Më 31.03.2024 në ora 13:00 në Njësinë e Policisë në Tearcë, 55-vjeçari, banor i një fshati të Tetovës, ka raportuar se është sulmuar fizikisht në oborrin e përbashkët nga vëllai i tij Z.Z.(60). Janë ndërmarrë masa për zbardhjen dhe dokumentimin e rastit, pas së cilës do të vijojë parashtresa përkatëse.
……

Baby Boo