51-vjeçari nga Poroji i Tetovës sulmohet fizikisht, rastin e paraqet në polici


Pesëdhjetë e një vjeçari A.I. nga Poroj i Tetovës, dje (02-janar) në orën 17:10 në SPB- Tetovë ka raportuar se rreth orës 15 pas një zënke të mëparshme të ndërsjellë verbale në Tetovë, është sulmuar fizikisht nga personi G.N. të cilit sulm ai gjithashtu ishte kundër përgjigj. Janë ndërmarrë masat për pastrimin dhe dokumentimin e rastit.