4 raste të reja me Koronavirus në Tetovë

Gjatë 24 orëve të fundit në vendin tonë janë bërë gjithsej 728 teste dhe 41 prej tyre kanë rezultuar pozitivë me Covid-19, ndërsa janë regjistruar edhe 2 viktima.

Baby Boo

Të prekurit janë të shpërndarë sipas qyteteve të mëposhtme:

Shkup 17 ,Kumanovë 8 ,Prilep 8 ,Tetovë 4 ,Veles 2 ,Strugë 1 ,Manastir 1

Ndërsa viktimat njëri është nga Shkupi dhe tjetri nga Gostivari. Njëri nga viktimat nga Shkupi ka qenë me sindromën Down. Kështu regjistrohet edhe viktima e parë më këtë sindromë në vendin tonë. Zakonisht këta persona vuajnë nga shumë sëmundje të ndryshme dhe një nga ato më të shpeshtat është edhe ajo e çrregullimeve kardiake.