37 raste të reja me COVID-19 në 24 orët e fundit dhe 11 të shëruar


Në 24 orët e fundit në vendin tonë janë regjistruar 37 raste të reja me COVID-19, ndërsa janë bërë plot 508 teste. Ndërkohë janë shëruar 11 pacientë dhe nuk ka pasur asnjë viktimë.

Rastet janë regjistruar në qytetet e mëposhtme:

Shkup          12

Kumanovë   8

Shtip             2

Prilep            2

Tetovê 7

Struga           4

Ohër            2

Baby Boo