Kimet Jusufi shkencëtari nga Gostivari në top 2% e listës së shkencëtarve!

Kimet Jusufi shkencëtari nga Gostivari është në top 2% e listës së shkencëtarëve më produktiv për vitin 2021 sipas studimit të Standfort University.

Arben Taravari kryetari i komunës së Gostivarit e ka uruar duke shkruar se vlen të theksohet se në ketë studim janë përpunuar të dhënat për 7 milion shkencëtarë nga gjithsej 22 fusha shkencore. Studimi është bazuar në numrin e citimeve artikujve shkencor, dhe disa parametrave tjera.
Krenar me ty Kimet përfundin Taravari!

Baby Boo