Pamje të rënda: Talibanët i godasin me kamxhik gratë që protestojnë rrugëve të Kabulit


Talibanët që së fundmi morën pushtetin në Afganistan, kanë filluar të sillen në mënyrën më jodemokratike të mundshme.

Në një video të publikuar nga DW News, shihen militantët talibanë derisa rrahin me kamxhik gra që po protestojnë rrugëve të Kabulit.
Gratë në Afganistan po protestojnë lidhur pasi talibanët morën pushtetin dhe menjëherë filluan duke ua cenuar të drejtat grave, diçka që edhe pritej.