22 vjeçari shqiptarë, kandidati më i ri në zgjedhjet në Gjermani

22-vjeçari nga Lipjani garon në zgjedhjet komunale që do të mbahen në Gelsenkierchen të Gjeramanisë.
Ai është duke studiuar shkenca politike në Universitetin e Dusiburg Essen.

Baby Boo

Berat Arifi karrierën e tij politike e ka filluar qysh në moshën 16-vjeçare, ndërsa në moshën 19-vjeçare ka qenë pjesë e bordit të ‘”socialdemokratëve të rinj” në Landin të Renanisë Veriore-Vestfalisë (NRw).

Berati në zgjedhjet e ardhshme lokale në Gelsenkirchen është kandidati më i ri dhe shpreson që në mënyrën më të mirë të përfaqësojë interesat e qytetarëve atje, pse jo edhe të bëhet model për të rinjtë kosovar.