21-vjeçarja nga Rahoveci pr*eu ve*nat, deklaron se te*ntoi ve*tëvrasjen nga dhuna dhe presioni i burrit

21-vjeçarja F.Th., nga Rahoveci ka te*ntuar ve*tëvrasjen duke pr*erë venat e dorës me th*ikë më 4 mars të këtij viti. Sipas saj, deri te ky veprim ka ardhur pasi ka pasur dhunë dhe presion të vazhdueshëm nga bashkëshorti i saj V.M, 28-vjeçar.
Për shkak të gjendjes së rëndë shëndetësore, vik*tima është ndaluar në repartin e Neuropsikiatrisë, ndërsa dje pas përmirësimit të gjendjes ka treguar motivin e te*ntimve*tëvrasjes.
“Dje pas përmiresimit të gjendjes e njëjta ka deklaruar se këtë veprim e ka ndërmarrë për shkak të presionit dhe dh*unës së vazhdueshme të të dy*shuarit (bashkeshortit)”.

Baby Boo

Me anë të raportit 24-orësh të Policisë së Kosovës sot u bë e ditur se i dy*shuari V.M., është ar*restuar, i cili me vendim të prokurorit është dërguar në mbajtje për 48-orë.
Rasti në polici ëstë hapur si t*entimvr*asje dhe dhu*në në familje.
“TE*nTIM VE*TËVRASJE & DH*UNË NË FAMILJE /Rahovec 04.03.2021-09:45. Lidhur me rastin më datën 08.03.2021 është ar*restuar i dy*shuari mashkull kosovar, bashkëshorti i vi*ktimës, i cili me vendim të prokurorit për kr*ime të rënda është dërguar në mbajtjes për 48 orë”, thuhet në raportin 24-orësh të PK-së.