Ahmeti: kemi ende punë për të bërë


Ali Ahmeti ka shkruar në facebook pasi Komisioneri i BE-së Han i dorëzoi raportin e progresit: Gjysmëfinalen e kaluam me sukses, për finale kemi akoma punë, por jemi gati dhe të përkushtuar për ta kurorëzuar rrugën tonë me sukses.

Baby Boo