20 vjetorí í BDÍ-së: Cílët këngëtarë do të performojnë në këtë event? (FOTO)

Të premten më 3 qershor në Sheshín “Skëndërbeu” në Shkup, me fíllím prej ora 20:30 është paralajmëruar festë e madhe e BDÍ-së në 20 vjetorín e saj, shkruan Pa Censurë. Këtë e ka bërë të dítur zv.kryemínístrí í parë Artan Grubí në profílín e tíj në Facebook.

Baby Boo

Aí gjíthashtu tregoí se në këtë event do të performojnë edhe dísa këngëtar të njohur të estradës shqíptare, Dafína Zeqírí, Ledrí Vula dhe Bardhí./PACENSURË/
Postímí í plotë í Artan Grubít: