2-vjeçari në Han të Elezit e vë në lëvizje makinën, aksidentohet në një mur të betonit


Një fëmijë dy vjeçar është ak*sidentuar dje me një rrethojë të betonit në Han të Elezit.
I njëjti kishte hyrë në veturë dhe ka larguar nga shpejtësia veturën që u vu në lëvizje.
Pas kësaj përp*lasje ai është dërguar për tretman mjekësorë në QKUK.
Rasti është duke u hetuar.

Njoftimi i plotë i policisë:
Hani i Elezit, 18.03.2021 – 11:00. Raportohet se një fëmijë i moshës dy vjeçare kishte hyrë në veturë dhe duke e larguar nga shpejtësia vetura kishte filluar të lëviz rreth 10-15 metra duke e goditur një rrethojë të betonit. Viktima ka pësuar lëndime trupore dhe i njëjti është dërguar për tretman mjekësor në QKUK. Rasti është duke u hetuar.