Mediat spanjolle të revoltuara për shqiponjën e Xhakës dhe Shaqirit


Përpos mediave fashiste serbe edhe mediave spanjolle iu ka therur shumë humbja e Serbisë dhe festimi i golave me shqiponjë të dy futbollistëve shqiptarë Granit Xhaka dhe Xherdan Shaqiri.

Gazeta Online spanjolle Marca më shumë është marrurr me menyrën e festimit të Xhakës dhe Shaqirit duke i dhënë ngjyra politike, Në një shkrim të  gjatë “Marka” shkruan për historinë dhe origjinën e lojtarëve shqiptar duke u bër palë me mediat fashiste serbe.

Baby Boo