Zv. Ministri Ilir Hasani jep dorëheqje!


Zv. Ministri Ilir Hasani sapo ka njoftuar se ka dhënë dorëheqje nga posti i zv.ministri për shkaqe morale!
Para zv. Ministrit Ilir Hasani dorëheqje dha edhe drejtori i Spitalit të Tetovës Florin Besimi si dhe drejtori Ekonomik i Spitalit të Tetovës Artan Etemi!