Zja*rri kaplon pjesën në mes fshatit Radiovcë dhe fshatit tenovë dhe pjesën pranë fshatit Stence dhe Volkovijë

Zja*rri kaploi pjesën në mes fshatit Radiovcë dhe fshatit tenovë dhe pjesën pranë fshatit Stence dhe Volkovijë.
Shtabi i krizës pranë komunës së Bërvenicës bashkë me ndërmarjen komunale dolën menjëher në teren me maqinerin që ka në disponim komuna për ta lokalizuar zjarin.
Më pas na u bashkangjitën edhe ndërmarja e zjarëfikësve Tetovë në krye me udhëheqsin Uka Aliti, bashkësitë lokale si dhe qytetarët e këtyre vendbanimeve.

Baby Boo

Për momenti zjari është lokalizuar, ekipet ende janë ne teren për ta shuar tërësisht zjarin, dhe sonte do vendosen ekipe kujdestare për ta mbykqyrur situatën nga afër.
APELOJMË qytetarët që të kenë kujdes mos ndezin zjare, mos hudhin cigaret e ndezura sepse temperaturat e larta mundesojn që këto pakujdesi të sjellin dëme të mëdha materiale dhe mos dhasht Zoti edhe fatale në njerëz.
Me mirëkuptim,
Shtabi për menaxhim me zjare pranë komunës së Bërvenicës.