Zjarrëfiksit shpëtojnë një qen poshtë Urës së Gurrit në Shkup(FOTO)


Sot gjatë orëve të mesditës, disa qytetarë kanë vërejtur se një qen kishte ngecur poshtë Urës së Gurit dhe nuk kishte nundësi të dilte.
Qytetarët lajmëruan njësitin e zjarrëfikësve të cilët u përgjigjen në kohë dhe me paisjet e tyre aritën të zbresin poshtë dhe ta shpëtojnë qenin.
Qytetarë të shumtë dhe turistë të huaj ndaluan për ta shikuar këtë ngjarje./Pa Censurë