Zja*rr në një objekt në Gostivar, humb jetën një grua

Më 31.10.2020 në ora 7:05 në SPB Tetpvë, T.A (38) nga Gostivari ka paraqitur se në objekt në rruën ‘ilindenska’ në Gostivar, gjatë natës ka pasur zj*arr.
Sipas policisë, në objekt po ashtu është gjetur në grua e vdekur me inicialet Z.A (65) e cila ka vdekur si pasojë e zja*rrit.

Baby Boo

Në vendin e ngjarjes ishin prokurori publik dhe ekipi policor i Gostivarit.