Zjarr në ministrinë e Drejtesisë!

Në këtë moment ka shpërthyer një zjarr në ministrin e Drejtësisë.

Zjarrfikëset janë në vendngjarje, dhe janë duke punuar për shuarjen e flakëve.

Baby Boo
Ende nuk dihet motivi se pse është shkaktuar zjarri në godinën e ministrisë.
Pa Censurë do ju mbajë të informuar në vazhdim.