Zjarr në ministrinë e Drejtesisë

Në këtë moment ka shpërthyer një zjarr në ministrin e Drejtësisë.

Baby Boo

Zjarrfikëset janë në vendngjarje, dhe janë duke punuar për shuarjen e flakëve.