Zj*arr në fshatin Llojan të komunës së Likovës (FOTO)


Zj*arri ka kapluar një pjesë të fushës në fshatin Llojan të komunës së Likovës. Zj*arri u ndez nga një banor i fshatit por qëllimi nuk ishte dj*egia e gjithë fushës. Banorët u munduan ta vënë zj*arrin në kontroll por por ishte e pamundur. Situata është jashtë kontrollit dhe zj*arri po u afrohet shtëpive.