Zjarr i tmerrshëm në një fermë në Bërvenicë të Tetovës, digjen të gjalla shumë kafshë (FOTO)


Sot pasdite ka shpërthyer një zjarr i tmerrshëm në një femrë në Bërvenicë të Tetovës.
Komandanti i zjarrfiksave Uka Aliti për TetovaSot thekson se nga zjarri ka shumë humbje kafshësh, duke përshirë lopë dhe derra.

“Zjarr i madh në një ferm ne Bervenicë ku ka shum humbje kafshesh nga zjarr i tmershëm. ne jemi ende duke shpëtuar meqenëse ka shumë lopë dhe derra”, thekson për TetovaSot, Uka Aliti.
Policia po bën hetime për shkakun dhe gjithçka që lidhet me shpërthimin e zjarrit.