Ziberi: Vlerësojmë se ishte një garë jo e ndershme nga LSDM

“Ne vlerësojmë se ishte një garë jo e ndershme nga ana e LSDM-së”, kështu vlerësoi kandidati për kryeministër shqiptar, Naser Zyberi derisa foli për përplasjet e vazhdueshme që i ka pasur LSDM dhe BDI gjatë fushatës zgjedhore në lidhje me idenë e kryeministrit shqiptar.

Por kur e pyet se nëse numrat thonë se BDI duhet të koalicionojë me LSDM-në, a do të insistoni në idenë e kryeministri shqiptar?

“Bisedimet për koalicionin do të ketë, por me kërkesën tonë për kryeministrin tonë shqiptar”, tha Zyberi në studion e hapur të TV21.

Baby Boo