Zhelinë, nxënësi sulmohet nga një qen endacak (Foto)

Para pak çastesh është sulmuar nxënësi E.L 9 vjeçar i sh.f. “Luigj Gurakuqi” në Zhelinë nga një qen endacak.!

Baby Boo

Nxënësi ka pësuar lëndime të lehta gjat ikjes nga qeni endacak, percjell Fakte.

Qytetarët e Zhelinës apelojnë deri te organet kompetente te ketë një zgjedhje të qenve endacak, se çdo ditë fëmijet tanë po rezikohen.

Qent endacak janë problemi kryesor ditëve të fundit pasi që dje në Tetovë u kafshua një 25 vjeçarë si dhe pardje nga ikja prej qenëve endacak një 17 vjeçare nga Zdunja e Gostivarit humbi jetën.