Zhelinë, 69 vota bëjnë fitues Blerim Sejdiun


BDI dhe BESA në Zhelinë kanë bërë një garë të barabartë ku sipas gjitha gjasave Blerim Sejdiu do të udhëheq edhe 4 vjet me komunën.

Nga rezultatet e ardhura në Tetova1 deri më tani udhëheq BESA me 5162 vota, ndërsa BDI mer 5093 vota.

Baby Boo