Zhduket nusja e djalit, vjehrri e raporton në polici!

Një person ka raportuar se bashkëshortja e djalit të tij, viktima femër kosovare është larguar nga shtëpia dhe nuk kanë njohuri për vendndodhjen e saj.

Sipas Policisë, rasti ka ndodhur rasti ka ndodhur në fshatin Matiqan të Prishtinës.

Bëhet e ditur se ky rast po vazhdon në procedurë hetimore.

Baby Boo