Zhduket një vajzë 15 vjeçare në Shtip

Me 31.07.2018 në ora 10.05 në Stacionin Policor në Shtip, T.B.(39) nga fshati Kucicë-Komuna Karbinci, ka lajmëruar se me 08.06.2018 rreth orës 10.00 vajza e tij 15 vjeçare ka dal nga shtëpia dhe deri në momentin e paraqitjes në polici nuk është kthyer, transmeton Almakos.

Sigma Doors

Po ndërmerren masa për gjetjen e personit./Almakos/