Zhduket një tifoz i Rangersave në Shkup, kërkohet ndihmë për ta gjetur (foto)

Është zhdukur në Shkup një tifoz i ekipit Rangers, shkruan Fakte. Vëllau i tij nëpërmjet rrjeteve sociale ka kërkuar ndihmë për ta gjetur. Ai thotë se vëllau i tij për herë të fundit është parë në sheshin e Shkupit, dhe ka pasur të veshur një maicë të klubit të tij të preferuar Rangers.

Baby Boo

HELP

My brother , on the left of the image was last seen last night after the game at Macedonia Square , however he has not been in contact since , we were due to fly home this morning and still he has not been in contact or active on any form of social media & it appears his phone has ran out of battery. Was last seen wearing a Blue CR Smith Rangers top, If anyone sees or hears from him could you let me know Cheers!”, ka shkruar vëllau i tifozit të zhdukur në Shkup./FAKTE.Net