Zhduket një djalosh 12 vjeçar nga Shkupi

Një djalosh 12-vjeçar nga Shkupi dje rreth orës 12:00 është zhdukur nga shtëpia familjare dhe është nisur në drejtim të panjohur.

Baby Boo

Siç kumtoi MPB-ja, rastin në Stacionin policor “Petrovec” e ka denoncuar e ëma e fëmijës, B.I.(39) nga Shkupi.

Policia po ndërmerr masa për gjetjen e djaloshit

Restorant Lumare