Zhd*uket një burrë në Dibër

Në Dibër është paraqitur si i zhdukur një burrë i moshës 33 vjeçare.
“Dje në SPB Ohër, J.T (35) nga Dibra, paraqiti se nga shtëpia është zhd*ukur burri i saj N.T (33). Departamenti i Punëve të Brendshme Dibër ndërmerr masa për gjetjen e tij”, deklaroi zëdhënësi i SPB Ohër, Stefan Dimoski.

Ata njoftojnë se N.T nga shtëpia është zhd*ukur para disa ditëve dhe nuk është paraqitur thirrjeve telefonike.
Dimoski po ashtu njoftoi se mbrëmë nga ora 22:00 deri në ora 6:00 kanë dënuar 4 shoferë që kanë vozitur automjetin nën ndikimin e alk*oolit.

Baby Boo