Zhduken nga rrjetet sociale Janko Ilkovsko(Jadi burek) dhe Milenko


Dy përkrahësit më të mëdhej të Gruevskit, të cilët kishin fituar fonde të majme nga qeveria e kaluar, janë larguar nga rrjetet sociale përgjithmonë.

Fan grupi i Milenkos, nga sot nuk është aktiv në facebook me 50.000 fansa, gjithashtu edhe portali i tij “Dudinka”. E njëjta ka ndodhur edhe me Janko Ilkovskin(Jadi burek) i cili tenton të bëhet neutral dhe nuk poston shkrime si më parë.

Portali Pa Censurë, reagon sepse këto pseudogazetarë kanë qenë nxitës për shumë rrahje të shqipëtarve. Njashtu të njëhtët kanë nxitur edhe urrejtje ndërfetare.

Baby Boo