‘Zhadja’ nënë e tre fëmijëve, kështu duket tani në moshën 46 vjeçare (FOTO)

Seriali “Kloni” është ndër serialet më të shikuara, për publikun shqiptar ky serial u transmetua në ekranin e RTV21.

Baby Boo

Edhe pse kanë kaluar shumë vite që nga transmetimi, aktorja kryesore e këtij seriali, Giovanna Antonelli, në rolin e “Zhades” nuk është se ka ndryshuar shumë.
Aktorja duket bukur dhe në formë edhe tani në moshën 46 vjeçare dhe si nënë e tre fëmijëve.

Në vazhdim shikoni disa nga fotografitë për të kuptuar se si duket tani “Zhadja”.