Zgjidhet problemi i rrymës në Haraçinë

Pas 5 ditësh më në fund është lëshuar rryma elektrike në Haraçinë të Shkupit, përveç kësaj banorët kishin mbetur edhe pa ujë, sepse hidroforët nuk punojnë pa rrymë. Për këtë problem reagoi edhe Avokati i Popullit, Naser Zyberi,ku tha se kishte kontaktuar me banorët pas çka ka ka nisur procedurë në institucionin që përfaqëson. Por, sot mesa duket problemi më në fund është zgjidhur dhe Haraçina ka rrymë.

Baby Boo