Zgjidhen ministrat e rinj, Besa dhe Pdsh zyrtarisht në qeveri


Kuvendi votoi 4 ministra të rinj. Menjëherë pas përfundimit të seancës kryeministri Zoran Zaev kumtoi emrat e rinj.

Arbër Ademi do të jetë ministri i ri i Arsimit, ndërsa me Ministrinë e Drejtësisë do të udhëheqë ministrja e deritanishme e arsimit, Renata Deskoska. Ministria e Kulturës do t’i kalojë Asaf Ademit nga Besa e Gashit, ndërkaq Bardhyl Dauti do të jetë ministër pa resor.

Shumicës parlamentare iu bashkangjit Lëvizja Besa e Gashit, PDSH dhe Lidhja e Romëve

Baby Boo