Zgjedhjet presidenciale, Gjorçev u zgjat dorën shqiptarëve, dëshiron të bëhet President

Vllatko Gjorçev i VMRO DPMNE-së i cili shpalli kandidaturën për president, shprehet i gatshëm t’i zgjatë dorën shqiptarëve për t’i kërkuar votat e tyre. Gjorçev i cili në opinion shqiptar njihet si njëri ndër eksponentët e protestave kundër Fakultetit të Pedagogjisë në gjuhën shqipe, tani konsideron se Maqedonia është shtet i të gjithve dhe se të gjithë së bashku duhet angazhuar për ta përmirësuar. Gjorçev thotë se shqiptarët janë të dëshpëruar nga Qeveria dhe premtimet e saj.

Baby Boo