Zgjedhjet në Turqi, Bahçeli uron presidentin Erdoğan


Kryetari i Partisë së Lëvizjes Nacionaliste (MHP), Devlet Bahçeli, ka uruar presidentin e Turqisë dhe kryetarin e Partisë për Drejtësi dhe Zhvillim (AK Parti), Recep Tayyip Erdoğan, për suksesin në zgjedhje, raporton Anadolu Agency (AA).

Urimi nga Bahçeli ka ardhur përmes një bisede telefonike me Erdoğan.

Ndryshe, MHP në këto zgjedhje ka hyrë në garë në aleancë me AK Parti.