Zgjedhjet në Kosovë, Hoxhaj: Qytetarët e Kosovës sot janë para dy opsioneve

Kryetari dhe kandidati i PDK-së për kryeministër, Enver Hoxhaj në orën 09:15 ka votuar në Fakultetin e Filologjisë.

Baby Boo

Ai para gazetarëve tha se qytetarët e Kosovës sot janë “para dy opsioneve, para opsionit të rimëkëmbjes ekonomike dhe stabiliteti politik dhe integrimit ndërkombëtar apo para opsionit të mjegullës dhe izolimit ndërkombëtar”./21Media

https://www.facebook.com/RTV21live/videos/178277290542960/