Zgjedhjet e dhjeta parlamentare, të pestat të parakohshme


Qytetarët e Maqedonisë së Veriut më 15 korrik për të dhjetën herë do të zgjedhin anëtarët e Parlamentit që nga pavarësia e vendit. Zgjedhjet e parakohshme parlamentare do të jenë zgjedhjet e 23-ta në pavarësinë e vendit.

Më 15 korrik të këtij viti, do të mbahen zgjedhjet e dhjeta parlamentare në Republikë. Këto do të jenë zgjedhjet e pesta parlamentare të parakohshme që nga pavarësia e vendit.Në këto zgjedhje garojnë 1.578 kandidatë nga 15 koalicione dhe parti: Partia Demokratike e Shqiptarëve  PDSH, Partia Politike Demokratë LSDM dhe Koalicioni Ne Mundemi E Majta Aleanca për Shqiptarët dhe Alternativa Zëri për Maqedoninë, Bashkimi Demokratik Qytetar  GDU Integra  Bashkimi Demokratik për Integrim  BDI Unioni Social Demokrat SDU  Asnjëherë e Veriut vetëm Maqedoni  Maqedonia e Bashkuar Partia e Punëtorëve MORO Partia Popullore e Romëve, VMRO-DPMNE dhe Koalicioni për Rindërtimin e Maqedonisë, Partia juaj.

Baby Boo