Zëvendëskryeshefi i SPB ligjëron në shkollat fillore dhe të mesme në Kumanovë në fushatën: “Dr*ogë jo, sport po”


Zëvendëskryeshefi i SPB Kumanovë filloi aktivitetet në shkollat fillore dhe të mesme në Kumanovë me moton: “DR*OGË JO, SPORT PO”!.

Sot së bashku me Kryetarin e Komunës së Likovës z.Erkan Arifi dhe departamentin e preventivës në kuader të SPB Kumanovë vazhduam fushatën “DR*OGË JO, SPORT PO”!

Mirënjohje për udhëheqësit e shkollave që morën pjesë në kët fushatë dhe për nderë të nxënësve organizuam turne në futboll të vogël.
I njejti informon se aktivitetet do të vazhdojnë si në planin preventiv po ashtu edhe atë represiv.