Zëvendëskryeministri Osmani shpalos mesazhet nga Samiti i Bashkimit Evropian


Sot në hapësirat e Sekretariatit për Çështje Evropiane Zëvendëskryetari i Qeverisë për Çështje Evropiane Bujar Osmani do të mbajë konferencë për shtyp.

Tema e konferencës për shtyp do të jenë perspektivat evropiane dhe euro-atlantike të vendit, në kontekst të konkluzioneve nga Samiti i Bashkimit Evropian i mbajtur në Bruksel si dhe mesazhe tjera nga Brukseli nga ana e delegacionit qeveritar.

Baby Boo