Zëvendëskryeministri Grubi në një tjetër aktivitet për shënimin e 20 vjetorit të Marrëveshjes së Ohrit

Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për Sistem Politik dhe Marrëdhënie ndërmjet Bashkësive, z. Artan Grubi do të merr pjesë në Tryezën e rrumbullakët me temë: “Rëndësia e Marrëveshjes së Ohrit për bashkësitë më të vogla”, organizuar nga Agjencia për Realizimin e të Drejtave të Bashkësive në bashkëpunim me Ministrinë për Sistem Politik dhe Marrëdhënie ndërmjet Bashkësive, me rastin e 20 vjetorit të Marrëveshjes së Ohrit.

Baby Boo