Zëvendësja e Kurtit ushqehet në zyrë me sandwich dhe coca-cola

Zëvëndëskryeministrja Emilija Redzepi, e cila vjen nga komuniteti boshnjak në Kosovë, është parë sot duke u ushqyer në zyrën e saj.
Në një fotografi të postuar nga një asistente e saj, Redzepi shihet duke ngrënë sandwich dhe coca-cola.

Baby Boo