Zënka dhe gjuajtej me armë: Shoferi i kryetarit të Resnjës perfshihet në konflikt me policinë!

Më 28 gusht, në orën 15:15 një incident ka ndodhur në një klub nate në Resnjë, ku janë përfshirë shoferi i kryetarit aktual të Resnjës, Zivko Gosarevski. Përkatësisht, ka ndodhur një zënkë verbale dhe fizike midis pronarit të klubit, sigurimit dhe shoferit të kryetarit të komunës Cvetan Karapalevski.

Baby Boo

Pas një ankese nga një qytetar i Resnjës, policët arritën në vendngjarje, por edhe policia u sulmua fizikisht nga shoferi aktual i kryetarit te Resnjës. Në vetëmbrojtje, për të parandaluar një incident të mëtejshëm, një nga policët ka qëlluar në ajër tri herë.