Zendeli nga Besa: ASH ja bëri shumicën sot BDI-së dhe LSDM-së – Urime!

Veprimet e përditshme të ASH-së në Kuvend, dëshmojnë mbështetjen e shumicës parlamentare. Kjo dëshmohet edhe sot kur pushteti arriti të bëjë 61 deputetë, me mbështetjen e Aleancës për Shqiptarët. Negociatat për inkorporimin e ASH-së në Qeveri reflektohen me veprimet e tyre në Kuvend.

Përhajër shumica e re!

Baby Boo