Zelena Lupa sjell fakte tronditëse për rastin Alfa

Pasi publikuam analizën e pavarur mbi rastin ALFA, Transparency Internacional dhe Zelena Lupa kanë ardhur në të njëjtin përfundim ne raportin e fundit që kanë publikuar, ku kanë nxjerr në sipërfaqe të gjithë lëshimet dhe gabimet gjatë procesit gjyqësor të vrasjes tek FMN (Rasti ALFA)
Si eshte reflektuar padrejtësia e gjykatës ndaj këtij procesesi gjyqësor.
Në fakt kjo mund të shërbej si një bazë ligjore për ta rikthyer lënden, per t’i anuluar vendimet dhe shumë më tepër!

Baby Boo

 

Restorant Lumare