Zekiri: Po të mos ishin shqiptarët, LSDM nuk do të ishte në pushtet


Nënkryetari i LSDM-së dhe deputet në Kuvendin e Maqedonisë Muhamed Zekiri, në një intervistë për “TM Daily” në Telegrafi Maqedoni, ka folur për ngjarjet politike në vend, si dhe të drejtat e shqiptarëve në Maqedoni.

I pyetur për rolin e shqiptarëve tek partia që ai bën pjesë, ai tha se po të mos ishin shqiptarët, LSDM sot nuk do të ishte në pushtet.

“Po të mos ishin shqiptarët, LSDM sot nuk do të ishte në pushtet. Këtë e dinë të gjithë. Pikërisht për këtë shkak, koncepti ynë ‘shoqëri për të gjithë’ i ka dhënë rezultatet e saj”, tha mes tjerash Zekiri.

Ai shtoi se pas ardhjes së LSDM-së në pushtet, nuk kanë ndodhur aksione policore dhe rrahje e shqiptarëve.

Për më shumë ndiqeni intervistën e plotë me Muhamed Zekirin: