Zbulohet aplikacioni që ‘përkthen’ të qarat e fëmijëve


Në epokën e Internet of Things, smartfonëve dhe tabletëve, megjithatë, disa po përdorin teknologjinë për të eksploruar mënyra moderne të funksionimit për problemet e vjetra.
Gjatë muajve të parë të jetës së një të porsalinduri, shpesh lind një luftë për prindërit jo vetëm për të përmbushur nevojat e foshnjës së tyre, por thjesht për të ditur se cilat janë këto nevoja, shkruan BM.

Sado që një prind i ri të dojë të qetësojë të qarat e pafund dëshpëruese të foshnjës së tyre, mund të jetë sfiduese pa e ditur se çfarë duan, shumë prej tyre dorëzohen duke thënë se ata nuk do t’i kuptojnë gjithmonë fëmijët e tyre.

Në epokën e Internet of Things, smartfonëve dhe tabletëve, megjithatë, disa po përdorin teknologjinë për të eksploruar mënyra moderne të funksionimit për problemet e vjetra.

Ana Laguna, një shkencëtare 33-vjeçare dhe eksperte në menaxhimin e të dhënave, lindi fëmijën e saj të parë në vitin 2016. Pas disa orësh të qara, ajo kishte një mendim, duhej të kishte një mënyrë për të përkthyer të qarat e një të porsalinduri.