Zarifja nga Tetova burrnesha e ditëve tona, nuk iku nga fla*kët, ndërroi jetë duke shpëtuar bashkëshortin!


Me dh*imbje të madhe u dhamë lamtumirën e fundit dy bashkëvendasve tanë nga fsh.Bozovcë, çiftit Xhemal dhe Zarife Bilalli, të cilët e hu m’bën jetën në trag*jedinë e datës 08.09.2021 në spitalin modular të Tetovës i cili u përfshi nga zja*rri.

Sa të jetojmë do t’i kujtojmë! – shkruan Bjeshkët e Sharrit në facebook.
Familja Bilalli nga fshati Bozovcë hum*bi dy anëtarë të familjes (burrë e grua) si pa*sojë e tragje*disë së ndodhur në Qendrën modulare të Klinikës së Tetovës për pacientët me Covid-19.

Është dhim*bje e madhe jo vetëm për familjen, por për të gjithë ne, si shoqëri në tërësi. Është dhi*mbje e madhe se hum*bëm njerëz, dhe këto hum bje janë më të dhim*bshme sepse janë trag*jike.

Nuk ka fjalë për t’i përshkruar dhim*bjet dhe shumë e vës htirë për familjen për t’i kaluar ato.
Ngushëllime familjes Bilalli e Zoti u dhashtë forcën ! – shkruan Fatlind Selmani në facebook.

“Sot me pikellim te thelle vendlindja jone fsh.Bozovce percolli per banesen e fundit dy bashkevendas e saj nga zja.ri i tmers hem qe perfshiju spitalin e Tetoves, lutemi per ta deri ne qyell qe ti bashkoj Zoti gjithesis ne parajs boten tjeter ashtu si ishin te bashkuar kete bote bure dhe grua #XhemalZarifeBilalli. Buri i cili kishte qene i infektuar me covid-19 dhe qendrondet i shtrire ne spital ngase nuk kishte se kush ta ndihmonte qendroje gruaja e tij pran deri sa shperth eu zj ari zi kurse ajo tentoj per ta shpetuar mirpo nuk mundi deri sa d og ji dhe veten – shkruan Hesat Rushani në facebook.