Zana Avdiu: Jeta e grave dhe e vajzave, ne kete vend, nuk ka vlere hiç!

Zana Avdiu
Polici i cili e ka abuzu seksualisht i nje te mitur me zhvillim te vonshem mendor, na koka denu vec me 6 vjet burg.
Gjykatesi e paska konsideru fort te rendesishme faktin qe i ka kerku falje viktimes, edhe paska premtu qe nuk e perserite me. E tu e injoru krejt faktin qe ai e ka keqperdore edhe detyren zyrtare.
E pasojat qe i vuan e mitura, hic te rendesishme a?
Jeta e grave dhe e vajzave, ne kete vend, nuk ka vlere hic!

Baby Boo