Zagreb: 49 fëmijë të infektuar me Covid-19

Në Zagreb, 49 fëmijë në institucionet arsimore janë infektuar me koronavirusin e ri.

Baby Boo

Sipas Sektorit urban për arsim, dy fëmijë nga kopshtet dhe tetë të punësuar janë infektuar me virusin. Njëmbëdhjetë fëmijë dhe gjashtë të punësuar janë infektuar në shkollat fillore, ndërsa 206 nxënës janë në vetëizolim.
Në shkollat e mesme 36 nxënës janë të infektuar, si dhe shtatë të punësuar, ndërsa 120 nxënës janë në vetëizolim.