Zaevi fton edhe në shqip për referendum

Kryeministri i Maqedonisë Zoran Zaev ka ftuar edhe në shqip në rrjetet sociale qytetarët për bashkim rreth flamurit dhe shtetit të Maqedonisë për rrugës drejt NATO. Ndryshe nga më parë apo paraardhësit e tij Zaev përveç në gjuhën maqedonase ftesën e shkroi edhe në gjuhën shqipe.

Kryeministri i fton të gjithë qytetarët të bashkohen në rrugën drejt NATO-së dhe të përgjigjen me “PO” për anëtarësim.

Baby Boo