Zaevi akuzohet për rrezikim të pavarësisë së Maqedonisë


Partia politike “E Majta” ka ngritur kallëzim penal ndaj Kryeministrit Zoran Zaev, të cilin e akuzojnë për kërcënim të pavarësisë së vendit.

Sipas Dimitar Apashiev, me takimin e fundit Zaev-Tsipras, ku u tha se do të bëhet çmos të arrihet një marrëveshje, është dëmtuar shteti dhe është vënë në varësi nga një shtet tjetër.

Ai shtoi se lënda do të zgjerohet edhe me përfshirjen e shefit të diplomacisë, Nikolla Dimitrov, pasi që edhe ai angazhohet për zgjidhje të njëjtë./Telegrafi